Kinderkoor Willibrord

Wie niet waagt die niet wint. We voelen al jaren het gemis van een kinderkoor in onze parochie. Zingen is een mooie bzigheid, samen zingen verbindt. We zijn in de gelukkige omstandigheid dat Lisa van Arend bereid is om met veel enthousiasme kinderen samen zingen te leren. Ze start vanuit de basis en kan dat heel goed, want haar beroep is zingen met kinderen, jeugd en jongeren. Deze maand worden alle kinderen die ingeschreven staan bij de Wilibrord van Oegstgeest – via jun ouders – aangeschreven en uitgenodigd mee te doen met dit nieuwe koor. Wie weet lukt het al komend jaar samen te zingen in een gezinsviering. De repetities vinden plaats vrijdagmiddag van 17.00 to 18.00 uur, op de pastorie en in de kerk van Willibord van Oegstgeest. We starten 2 oktoer met de eerste bijeenkomst. Zit je in groep 5 of hoger, dan ben je van harte welkom. Doe mee en geef je op bij pastor van Beurden, petervanbeurden@augustinus-parochie.nl of Lisa van Arend, l.j.c.vanarend@hotmail.com.