Afscheid pastor Peter van Beurden

Pastor Peter van Beurden zal per 1 maart 2017 zijn werk in de Augustinusparochie beëindigen om van een welverdiend pensioen te gaan genieten. Op zondag 12 februari vindt het officiële afscheid van de parochie plaats, in Voorschoten. Wij willen, als geloofsgemeenschap van de parochiekern H. Willibrord, speciaal afscheid van hem nemen op zondag 5 februari, met een mooie viering en een receptie daarna. Reserveert u alvast de datum! Om uiting te geen aan onze dank voor zijn werk als referent in Oegstgeest stellen de pastoraatgroep (PG) en beheercommissie (BC) om hem met een afscheidscadeau van onze hele geloofsgemeenschap te verrassen. Wij zullen daarom vanaf 8 januari – wanneer alle bewoners van de kerststal weer vertrokken zijn – de grijze olifant van stal halen zodat u die met uw ‘enveloppen’ kunt vullen. Intussen gaan wij bedenken hoe het cadeau er uit komt te zien. Bij voorbaat dank voor uw bijdrage!