Zondag 29 maart viering via internet (live stream)

Aanstaande zondag 29 maart kunt u de de H. Mis met beeld en geluid volgen via internet.
Het aanvangstijdstip van de viering is 10.00 uur.
Dit kan via het YouTube kanaal: https://youtu.be/NxePO6tbSis of via Facebook: https://www.facebook.com/H.Augustinusparochie/

Wij verzoeken u zeer dringend niet in te loggen via de website van de parochiekern H. Joannes de Doper ter voorkoming van de overbelasting van de site! Dat moeten we met elkaar zien te voorkomen. Bij voorbaat veel dank voor uw medewerking.

U kunt tijdens de viering ook vanuit huis meedoen met de collecte door te geven met uw smartphone via de Givt-app. In de Givt-app vindt u in de ‘Lijst’ voor onze parochie alleen ‘Augustinus Parochie, Katwijk’. (zie de bijlage met de instructie om alvast de app te downloaden)

Katwijk was recent al met deze app om digitaal te collecteren gestart.

De andere parochiekernen zijn geadviseerd om deze app. ook te implementeren, maar zover is het nog niet. Om vanuit huis mee te doen met digitale collecte van 29 maart verzoeken wij u te geven aan ‘Augustinus Parochie, Katwijk’. We zijn tenslotte samen één parochie en geven is ook verbonden zijn met elkaar!

Namens het crisisteam en het pastoraal team,
Pastoor Rochus Franken