KJD Festival

Kaart niet beschikbaar

Datum / Tijd
za 6 juni - zo 7 juni
Hele dag

Categorie
Activiteiten


KJD Festival: een weekend vol geloof en ontmoeting
Zin in een weekend met andere jongeren? Met wie je kunt praten over God en geloof, met wie je kunt zingen en bidden, geloofsvragen delen en ontdekken hoe je je geloof kunt uitdragen? Dat kan in het weekend van 6 en 7 juni in de tuin van de Abdij Mariënkroon in Nieuwkuijk: het KJD Festival 2015!

Op zaterdag kruip je – na een avond van ontmoeting, muziek en gebed – je tentje in op het kampeerterrein. Zondags kun je zittend in het gras genieten van internationale artiesten op het podium. Daarnaast is er een breed aanbod van sprekers, masterclasses en andere activiteiten. Ook vieren we samen de Eucharistieviering in de openlucht.
Het KJD Festival biedt je de mogelijkheid de rijkdom van de Katholieke Kerk te ontdekken en dit groots met elkaar te vieren. Kijk voor meer informatie op www.kjdfestival.nl en koop nu je ticket!

Wanneer? 6 en 7 juni 2015 (zaterdag 16u-00u; zondag 10u-17u)
Waar? terrein van Abdij Mariënkroon, Abdijlaan 8, 5253 VP Nieuwkuijk
Wie? Jongeren van 12-30 jaar (zaterdag alleen 16+)
Kosten? Weekendkaart (16+, inclusief overnachting op camping en toegang zondag) = € 30,-. Zondagkaart = € 20,-

Speciale aanbieding
Kom je met een groep ? 5e kaartje gratis!
Kom je met een groep tieners? Iedere parochie kan voor €99,- met een groep tieners (12-15 jaar) naar het KJD Festival komen op zondag 7 juni. Deze groep mag bestaan uit max. 15 personen, waarvan max. 2 personen 15+ mogen zijn (begeleiders) en de rest 12-15 jaar.