Tieners op zondag

Voor de tieners in onze parochiekern worden verschillende activiteiten georganiseerd.

TOZ = Tieners op Zondag
Een vaste activiteit is de TOZ ( = Tienerontmoeting Op Zondag). Dit organiseren we elke 1e zondag van de maand. We gebruiken Rock Solid als basis. We willen dan graag een beetje maatschappelijke betrokkenheid van je vragen. Soms met hevige discussies je mening verdedigen, maar ook luisteren naar de mening van iemand anders. Allemaal met onze eigen Rooms Katholieke identiteit in het achterhoofd. Je moet eens weten wat we al van elkaar geleerd hebben.

Hoe laat de TOZ begint?
Als de mis begint mag je rechtstreeks naar de vergaderzaal van de pastorie komen. Dat is dus aan de zijkant van de kerk. Daar zijn koffie, thee en koekjes in ruime mate aanwezig. Na de mis is de TOZ afgelopen.

Wanneer mag je komen?
Als je in de brugklas zit. Dus een druk jaar. Je komt op een nieuwe school, je leert nieuwe mensen kennen. Je wordt uitgenodigd voor het Heilig Vormsel en je kunt bij ons terecht. Bij ons ontmoet je jongeren tot ongeveer 16 jaar.

Eng?
Ja, misschien wel, maar dat komt omdat alles nieuw voor je is. Weetje, vaak is er wel iemand die je kent in onze groep, maar voor iedereen is er een eerste keer geweest en iedereen vond het meevallen.

En verder?
Af en toe doen we iets extra zoals Sinterklaas, een film of diaconation (vrijwillige actie).

Aanmelden
We willen je graag uitnodigen om langs te komen en mee te doen.
Vul dan het contactformulier in.