Voorbeeld

Bedevaarten naar Banneux
Ieder jaar organiseert het Banneux-Comité-Bisdom-Rotterdam verschillende bedevaarten naar Banneux, een plaatsje in de Belgische Ardennen waar Maria verschenen is aan Mariëtte Beco.
Tijdens de vijfdaagse bedevaart gaat er een speciaal team bestaande uit een priester, een arts, verpleegkundigen, helpsters en brancardiers met u mee, zodat u goed verzorgd bent.

Lees verder


Inschrijving voor het Vormsel 2024 geopend!
Kinderen in groep 8 en de brugklas zijn van harte welkom bij het Vormselproject van de parochie. De voorbereiding voor dit sacrament begint in januari en eindigt in mei 2024 met een feestelijke viering met de bisschop.

Lees verder


Stille Omgang zaterdag 16 maart 2024
Traditiegetrouw vertrekt er op zaterdagavond 16 maart vanuit alle parochiekernen een bus naar Amsterdam, waar wij deelnemen aan de Stille Omgang, de eeuwenoude route die de pastoor van de Oude Kerk in 1345 liep nadat hij getuige was geweest van een eucharistisch wonder dat geschiede: het Mirakel van Amsterdam.

Lees verder


Eerste Heilige Communie
Inschrijving voor de Eerste Communie 2024 in Oegstgeest geopend!

Kinderen in 4 en 5 van de basisschool zijn van harte welkom om mee te doen aan het eerste Communieproject van de parochie.

Lees verder